Nieuwe tenues voor TWC Pijnenburg

 

TWC Pijnenburg hield onlangs haar teampresentatie bij hoofdsponsor Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Dit jaar gepresenteerd door Joop Engelen. Mede door zijn ondersteuning was het een gezellige avond waarin het nieuwe tenue voor de komende drie jaar gepresenteerd werd.

De ploegenpresentatie werd dit jaar weer druk bezocht. Onder toeziend oog van 200 mensen werden de vijf categorie├źn van TWC Pijnenburg gepresenteerd. De jeugd van 8 t/m 14 jaar kwam als eerste aan de beurt. Na een korte pauze volgde in rap tempo de dames, junioren, nieuwelingen en amateurs.

Ook werden Emma van Haaren, Misha Struik, Nina Spapen, Hetty van de Wouw en Germon Peeters gehuldigd voor hun prestaties op het NK, EK of zelfs WK. Verder werd de Rabobank Jeugdstimuleringsbokaal uitgereikt aan Vic Esselink, voor zijn doorzettingsvermogen en enthousiasme in het wielrennen.

De Cees Zoontjes Veldrittroffee kende dit jaar een primeur en werd voor het eerst uitgereikt aan een dame: Anoek Kuijpers. Zij heeft zich van 4 september tot en met 4 februari vol gegeven om er voor haar een mooi veldritseizoen van te maken. Als laatste werd de Jan Pijnenburg Trofee uitgereikt aan Mauro Spapen. Na een sterk seizoen op de weg vorig jaar met een aantal mooie overwinningen verdiende hij het om de trofee in ontvangst te mogen nemen. (Tekst: Femke Kuijpers, foto’s: Ron Peppenster)