Brabanders op dreef in Oud-Vossemeer

Een aantal Brabantse renners heeft sterk gepresteerd in de Ronde van Oud-Vossemeer.

Bij de vrouwen reed Evy Kuijpers uit Lierop naar de zege. Zij haalde het voor Charlotte Kool en Paulien Koster. Celine van Houtum uit Den Dungen eindigde als elfde

In de wedstrijd voor elite/beloften reed Koen van de Klundert naar een mooie tweede plek. De renner uit Woensdrecht maakte deel uit van een kopgroep van vier. De zege ging naar Thijs de Lange. Arno Kleinjan mocht als derde mee op het podium. Bart Dielissen (Breda) finishte als zevende en Lars van der Poel (Hoogerheide) werde tiende.

De nieuwelingenwedstrijd werd gewonnen door Enzo Leijnse, die Hidde van Veenendaal (Dongen) en Arjan Poleij mee op het podium kreeg. Mark de Groot (Hoeven) werd vijfde, Martijn Rasenberg (Terheijden) zevende, Mathijs de Kok (Steenbergen) negende en Luca van den Boom (Boekel) elfde.

Bij de amateurs was er een tweede plek voor Stefan Laurijssen uit Oud-Gastel. Hij moest de zege laten aan Bram Mens. Jacob Wijnstra eindigde als derde. (Foto: Peter van Rooij)