Nick van der Meer heeft snelste benen in Heeswijk

Met een knappe eindsprint heeft Westlander Nick van der Meer de Ronde van Heeswijk op zijn naam geschreven.

De renner uit Honselersdijk toonde zich de snelste van een kopgroep van tien renners en haalde het voor Cor van Leeuwen en Robbie van Bakel uit Deurne. De harde wind in Heeswijk zorgde ervoor dat het rennersveld in diverse groepen verbrokkelde. Carlo van Doorn (Hintham) en Marc Kivits (Schijndel) maakten ook deel uit van de kopgroep. Zij eindigden respectievelijk als achtste en tiende.

De wedstrijd voor junioren eindigde in een zege voor Lars Timmers uit Kaatsheuvel, die Jarno van Esch (Sint-Oedenrode) en Daan Hoeks voor bleef. Luuk van Gestel (Moergestel) eindigde als vijfde, Sep Schuurman (Sint-Oedenrode) zesde en Tim Penson (Reusel) tiende.

Bij de amateurs ging Stefan Laurijssen uit Oud-Gastel er met de zege vandoor. Hij haalde het voor Christiaan de Rijk en Koen Wulterkens (Boxmeer). Rik Nederlof uit Breda kwam als zevende over de meet. (Foto: Willy Lathouwers)