Peemen en Peeters winnen laatste trainingskoers BWF op Moleneind

Onder een grijze lucht en een zeer stevige wind werd de laatste BWF trainingswedstrijd op industrieterrein Moleneind afgewerkt. In totaal 84 renners verschenen aan de start. De laatste winnaars waren Johan Peemen (50+), en Germon Peeters (50-). Peemen haalde het voor Kees van de Sande en John Haast, terwijl Peeters Niels de Vos en Jeroen Rombouts te snel af was.

Uitslagen: BWF 50+: 1.Johan Pemen (Rijsbergen) 2.Kees van de Sande (St. Willebrord) 3.John Haast (Rijsbergen) 4.Bert Kremer (Geertruidenberg) 5.Jack de Klerk (Breda) 6.Rene Haast (Rijsbergen) 7.Peter van der Geest (Lepelstraat) 8.Pieter Mies (Prinsenbeek) 9.Rob Rowaan (Made) 10.Dick van Loon (Oosteind)

BWF 50-: 1.Germon Peeters (Tilburg) 2.Niels de Vos (Bergen op Zoom) 3.Jeroen Rombouts (Tilburg) 4.Wim Bergmans (Essen (B)) 5.Daaf Koemans (Terheijden) 6.Bram Dissel (Tilburg) 7.Jordi Timmermans (Langeweg) 8.Joris Vermeulen (Zoersel (B)) 9.Renee Horrians (Oud-Gastel) 10.Tom van de Peer (Zoersel (B)).