Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Van Dijk wint tijdrit Grote Prijs van Leende

Ellen van Dijk heeft Grote Prijs van Leende op haar naam geschreven. De Nederlands kampioene toonde zich in een tijdrit over ruim 20 kilometer sneller dan Loes Gunnewijk en Annemiek van Vleuten.

Bij de junior-vrouwen reed Floortje Mackay de snelste tijd. Zij bleef Ilse Miltenburg en Evy Kuijpers voor. Maaike Boogaard snelde naar de winst bij de nieuweling-meisjes, voor Aafke Soet en Karlijn Swinkels.

Uitslagen: Elite-vrouwen: 1. Ellen van Dijk, 2. Loes Gunnewijk, 3. Annemiek van Vleuten, 4. Pauline Ferrand Prevot, 5. Vera Koedooder, 6. Maaike Polspoel, 7. Natalie van Gogh, 8. Adrie Visser, 9. Iris Slappendel, 10. Thalita de Jong.

Junior-vrouwen: 1. Floortje Mackay, 2. Ilse Miltenburg, 3. Evy Kuijpers, 4. Nicky Zijlaard, 5. Demi de Jong, 6. Jeanne Korevaar, 7. Corine van der Zijden, 8. Anouk Rijff, 9. Bianca Lust, 10. Loes Adegeest.

Nieuweling-meisjes: 1. Maaike Boogaard, 2. Aafke Soet, 3. Karlijn Swinkels, 4. Kylie Waterreus, 5. Jamie Bierens, 6. Claudia Jongerius, 7. Julie Burgmans, 8. Céline van Houtum, 9. Yvette Broex, 10. Ilona van Ginneken.

Reacties zijn uitgeschakeld.