Brabant Cycling Volg de wielersport in Brabant via Brabant Cycling Network!
Nieuws

Kampioenen aan start in Ronde van Hank

Kempenklassement Steensel elite (28)

Met Fabio Jakobsen en Robin Wennekes staan er komende zondag 11 september bij de elite/beloften twee Nederlandse kampioenen aan de start in de 63e Ronde van Hank.

De wielerdag in Hank begint om 11.45 uur met de koers voor nieuwelingen. Zij krijgen 40 kilometer voor de wielen. Kanshebbers in deze koers zijn onder andere Roy Dirven, Luuk van Gestel, Martijn Räkers, Ties van Rijsbergen, Kelvin Kanen en Hidde van Veenendaal.

Daarna wordt een koers voor prominenten (13.00 uur) verreden en een Dikke Banden Race (14.45 uur)

Sluitstuk van de dag is de koers voor elite/beloften, die om 15.30 uur begint. Naast beloftenkampioen Fabio Jakobsen en elite-zonder-contract kampioen Robin Wennekes behoren ook Johim Ariesen, David van Eerd, Koen van de Klundert, Davy Gunst, Bram de kort, Merijn Korevaar, Arnold Stam en Niels Wubben.

Reacties zijn uitgeschakeld.