Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Dorpenomloop Rucphen te volgen via livestream

De 42e editie van de Rabobank Dorpenomloop Rucphen (1.2 UCI) is dit jaar live te volgen via een livestream op www.dorpenomlooprucphen.nl.

Om 12.03 uur wordt het startschot gegeven van de Dorpenomloop Rucphen. WielerFlits zal de koers exclusief live uitzenden vanaf 14.30 uur. Presentator Maxim Horssels gaat in De Proloog de wedstrijd voorbeschouwen met David van der Poel en Arvid de Kleijn, waarna de live-uitzending van de koers volgt. Verslaggever Youri IJnsen zal met de renners nabeschouwen.

De Dorpenomloop is de eerste wedstrijd die meetelt voor de nieuwe Holland Cup. De koers werd vorig jaar gewonnen door Maarten van Trijp, die afgelopen weekend nog de Ster van Zwolle op zijn naam wist te schrijven.

Bekijk hieronder het parcours van de Dorpenomloop Rucphen

Reacties zijn uitgeschakeld.