Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

Aanvallers worden beloond in Dorpenomloop Rucphen (+video)

De 19-jarige Deen Mikkel Bjerg uit de Amerikaanse Hagens Berman Axeon ploeg heeft de Dorpenomloop in Rucphen gewonnen. De wereldkampioen tijdrijden bij de beloften versloeg in de sprint zijn Belgische medevluchter Rune Herregots in de sprint. Zij reden een groot deel van de koers gezamenlijk op kop.

Het peloton misrekende zich in de finale en kreeg de koplopers daardoor niet meer te pakken. Destil-renner Maarten van Trijp won de sprint van het peloton om de derde plek. Met zijn zege is Bjerg ook de eerste leider in de Holland Cup.

Bekijk hier de finale van de 42e Dorpenomloop Rucphen: https://www.youtube.com/watch?v=wnneLId3de8

Reacties zijn uitgeschakeld.