Brabant Cycling Lees al het laatste Brabantse wielernieuws op Brabant Cycling,
sport onderdeel van Ons Brabant Fietst
Nieuws

45e Jeugdronde van Lieshout komt eraan

Supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” houdt op 15 april al weer voor de 45e keer haar jaarlijkse jeugdwielerronde. Het 9e lustrum is hiermee een feit. Lieshout was een van de eerste organisaties die een jeugdronde organiseerde en bij de lustra was dat vroeger een Landelijk Jeugdtoernooi waar meer dan 500 deelnemers op af kwamen.

De burgemeester Mostermanslaan in Lieshout is weer het decor voor de start en finish van de wielerronde voor de jeugd van 8 tot en met 14 jarige. Jongens en meisjes uit geheel Nederland komen naar Lieshout om aan deze ronde mee te doen. Zo’n 200 coureurtjes komen naar Lieshout. Om 12.00 uur is de eerste start met de jongste categorie, de 8 jarigen. Vervolgens komen nog zes categorieën aan bod. De toegang is gratis.

De Lieshoutse jeugdronde is een selectiewedstrijd voor de Brabantse en Nederlandse Kampioenschappen. Ook is de supportersclub al weer volop bezig met de organisatie van de 63e Bavaria-Ronde van Lieshout op zondag 20 mei 2018.

Reacties zijn uitgeschakeld.